halsodag1
halsodag2
Charge up for Life_220424_Fotograf_IngelaClaesson_web-41
Charge up for Life_220424_Fotograf_IngelaClaesson_web-195
Charge up for Life_220424_Fotograf_IngelaClaesson_web-191
Charge up for Life_220424_Fotograf_IngelaClaesson_web-228

Intresserad? Hör av dig genom kontaktformuläret så pratar vi mer!

 
 
 
 

Hälsodag

Inspiration och teambuilding. Vi skräddarsyr för ditt företag. Stora som små efter era önskemål.

Med olika kompetenser syr vi ihop en eller fler dagar där vi fokuserar på individen för ett hållbart liv och ett starkt team!


Föreläsning:
Make Health Last: – Inspireras och motiveras till en hälsosammare livsstil. Lär dig hitta små förändringar för ett längre och framför allt friskare liv. 80 procent lever sina sista 10 år med sjukdom eller värk, vad kan Du göra för att förhindra det?


Massage: Blodcirkulationen och lymfflödet påverkas och genomblödningen i musklerna ökar. Stresshormoner minskar och lugnande hormoner ökar i kroppen och medför en känsla av välbefinnande. Under massagen sitter du på en speciell energimassagestol. Massage sätter fart på kroppens energiflöden och är mycket effektivt mot spända rygg- och nackmuskler. Den är mycket lämplig som förebyggande behandling och fungerar även utmärkt i rehabiliterande syfte för personer med värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud.


Inbody kroppsmätning: Ta en selfie på insidan, du får svart på vitt veta hur du är uppbyggd. Du får även veta symmetriskt hur dina muskler sitter vilket kan hitta eventuella snedbelastningar. Läs mer om metoden här.


Träningspass: Vi kan avsluta dagen med ett stretchpass där vi går igenom hela kroppen alternativt en champagneyoga.


Vi ser fram emot en dag med er!

Kontakta oss Sofi för mer information och offert

Telefon: 0708-891226

Mejl: sofi@chargeup4life.se