Zerona - fettreducering


Zerona erbjuder en kliniskt bevisad metod som hjälper kroppen att tömma sina fettceller utan att skada dom eller rubba kroppens naturliga balans. Det är en ickeinvasiv laser som tar bort oönskat kroppsfett utan kirurgiska ingrepp eller biverkningar.


Zerona-processen är FDA-godkänd för att ta bort kroppsfett från:

  • Midja
  • Höfter
  • Lår
  • Armar
  • Bröst
  • Knän
  • Vrister
  • Rygg


Företaget Erchonia som är det enda företaget i världen som har tagit fram en medicinsk laser som hjälper fettceller att släppa sitt innehåll, triglycerinet.
Lasern reducerar fett och uppkomst av celluliter och den ökar collagenet i huden och skapar ATP (energi) i mitokondrien i cellen, och dämpar inflammationer. Med andra ord får du slätare hud och ökad energi som bieffekt.


Så fungerar det


När fotonen träffar kroppens celler börjar de uppföra sig som det var tänkt från början. Cellen utsöndrar ATP och en lång komplex kedja av händelser startar där det egentliga läkandet sker i etapp två, alltså när dina egna celler ger information till sin grann-cell. Det är alltså inte själva lasern som gör något i sig självt utan den ”startar upp” kroppens egna processer.
Resultat kan därför variera beroende på patientens egna immunförsvar och kroppens förmåga till respons. Laserljuset gör däremot vad det skall. Oftast mycket mer än vad man först upplever.
Centimeter för centimeter försvinner från fettdepåerna utan att skada vare sig fettceller eller något annat i kroppen. Zeronalasern är FDA godkänd för fettreducering och kan även hjälpa till att behandla celluliter.
Behandlingen är smärtfri och utan biverkningar.


Biologiska effekter av kall laserterapi:


Snabb celltillväxt: laserljus accelererar cellulär reproduktion och tillväxt.
Snabbare sårläkning: laserljus stimulerar fibroblastutvecklingen och påskyndar kollagensyntes i skadad vävnad.


Ökad metabolisk aktivitet: högre utdata av specifika enzymer, större syre- och
matpartikelbelastningar för blodkroppar och därmed större produktion av den grundläggande matkällan för celler, Adenosintri-fosfat (ATP).


Minskad fibervävnadsbildning: minskar bildandet av ärrvävnad efter vävnadsskador från skärsår, repor, brännskador eller efter operation.


Antiinflammatorisk verkan: minskar svullnad orsakad av blåmärken eller inflammation i lederna för att ge ökad ledrörlighet.


Ökad vaskulär aktivitet: inducerar tillfällig vasodilatation vilket ökar blodflödet till skadade områden.


Stimulerad nervfunktion: påskyndar processen för nervcellsanslutning för att återföra de domnade områdena till liv.


Antibakteriell, antiviral, antisvamp: har dokumenterats för att hjälpa kroppen att eliminera bakterier och andra infektioner.