Wellness Charge

Individuellt utformad träning ger dig bästa resultaten


CHECKUP- CHARGE- PROGRESS- RESULTS
Din resa börjar med en Wellness Checkup som beskriver din nuvarande status och de hälsomål du vill uppnå. I det kompletta programmet Welless Charge hjälper vi dig sen att nå målen och mäter resultaten löpande med Wellness Progress.


Säkerställ önskade resultat genom att träna rätt och äta smart
Med individuellt anpassad PT-träning uppnår du de resultat du vill ha oavsett om det handlar om styrka, rörlighet eller utseende. Det handlar om att träna rätt utifrån din Wellness Checkup och dina kontinurliga Wellness Progress mätningar.


Kost

Genom att ge kroppen rätt näring får du mer energi och jämnare humör. Med rätt kost och ett smart sätt att äta blir din träning mer effektiv och resultaten kommer snabbare.


Förbättrad hållning och rörlighet
Hållningsträning skapar en stark kropp som förebygger skador samt undviker
kompensation- och belastningsskador. Utöver ett bättre resultat av din träning ger det även positiva effekter för din kroppsliga karaktär såsom bättre hållning, pondus och utstrålning. Med rörlighetsträning får du en smidig kropp som fungerar optimalt i form av ökad rörlighet i vardagen.


Övervinn mentala hinder
Genom att lokalisera och övervinna mentala hinder och blockeringar tar du kontinuerliga steg mot dina önskade resultat. Du känner dig mer laddad och peppad i din yrkesroll och privatliv samt får ökad självförtroende och tro mer på dig själv.


Optimera kroppens funktioner
Den senaste generationens laserbehandling effektiviserar ditt lymfsystem, snabbar på fettreduceringen samt optimerar kroppens mag- och tarmfunktioner. Det minskar dina fettdepåer och dess omfång, sänker kolestorolet och ger ett bättre immunförsvar.


Minska smärta och reducera kroppsliga begränsningar
Med smärtbehandling lokaliseras och behandlas specifika problemområden. Det ger en smärfri kropp, samt en medvetenhet som gör att kroppen kan användas fullt ut.